Assortiment

Met ons huidige assortiment kunt u zo’n tien maanden per jaar genieten van de mooiste muurbloem. Met de viool als voorbode van de lente in februari en maart, waarna u vanaf april kunt kiezen uit een ruimer assortiment, van heerlijke aardbeitjes, de elegante fuchsia en de oersterke, kleurrijke portulaca, tot de winterharde gaultheria/hedera.

ASSORTIMENT 2020
Februari     Viool
Maart           Viool
April             Aardbei, bidens/helichrysum, bacopa, impatiens, lobelia
Mei                Bidens/helichrysum, bacopa, lobelia, impatiens, petunia, verbena/bacopa, fuchsia, little tunia
Juni               Bacopa, lobelia, impatiens, petunia, verbena/bacopa, fuchsia, little tunia, begonia,    verbena/petunia/callibrachoa, portulaca      
Juli                Little-tunia, begonia, verbena/petunia/callibrachoa, portulaca
Augustus    Cyclamen, chrysanthemum
September Cyclamen, chrysanthemum, viool
Oktober       Chrysanthemum, gaultheria/hedera, viool
November  Gaultheria/hedera

STEEDS MEER WANDHANGERS…
En wij blijven onderzoeken welke andere plantensoorten zich thuis kunnen voelen in een wandhanger. Een deel van ons bedrijf is ingericht als proeftuin voor nieuwelingen. Daar kijken wij hoe een plant zich ontwikkelt. Vanaf het prille begin van groei. Hoeveel licht er nodig is. Hoeveel lucht. Of de plant in een hangende positie kan wortelen. Of de grond de juiste voeding bevat. Of het watergeefsysteem voldoet. Of de plant tot duurzame bloei kan komen als muurbloem. Een intensief proces dat ons dag in – dag uit blijft boeien!

Onderstaand vindt u een overzicht ons huidige assortiment. Klik op het soort om meer te lezen over de plant.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in ons bedrijf? Wij schrijven erover op onze nieuwspagina. En op onze Facebook pagina.

Nieuws